Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parchetul general audiază persoane din 15 județe pentru posibile fraude la referendum. Sunt vizați și membrii unor comisii electorale din Alba

Publicat

La Parchetul general sunt derulate audieri ale unor persoane privind desfăşurarea referendumului din 29 iulie. Sunt vizaţi inclusiv membri ai comisiilor electorale din 15 judeţe, potrivit realitatea.net.

Potrivit unor surse, şi persoane din Alba au intrat în vizorul oamenilor legii. Este vorba despre membri ai  comisiei electorale de la Şpring, Cunţa, Draşov şi Vingard.

Ancheta coincide cu mai multe cercetări în desfăşurare la nivel naţional, în urma unor sesizări depuse la poliţie sau parchet. În cauză sunt audiate şi persoane suspectate de vot multiplu.

UPDATE: Biroul de informare și relații publice al Ministerului Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie a făcut public următorul comunicat: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări cu privire la fapte ce sunt în competența acestei instituții în legătură cu organizarea și desfășurarea referendumului din data de 29 iulie 2012. Având în vedere stadiul cercetărilor, date suplimentare nu putem furniza în acest moment.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax