Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul Mircea Hava, preşedinte unic al PNL Alba. Decizie la Biroul Politic Naţional al partidului

Publicat

hava

mircea hava Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost desemnat preşedinte unic al PNL Alba. Dacă până acum, conducerea organizaţiei a fost asigurată Hava şi de Adrian Teban, primarul de la Cugir, în calitate de co-preşedinţi, Biroul Politic Naţional al PNL a validat luni funcţia politică pentru primarul oraşului Alba Iulia.

Adrian Teban va rămâne prim-vicepreşedinte al PNL Alba. Reamintim că acesta a devenit co-preşedinte PNL Alba după plecarea senatorului Teodor Atanasiu la Bucureşti, în prezent prim-vicepreşedinte PNL.

În ceea ce-l priveşte pe Mircea Hava, acesta este candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia, la alegerile locale din 2016. Edilul candidează pentru a șaptea oară, însă este pentru prima dată când reprezintă sigla PNL.

Biroului Politic Naţional al PNL a continuat, luni, procesul de validare a candidaţilor pentru primăriile municipii de judeţ şi pentru consiliile judeţene.

Un alt punct pe ordinea de zi a fost semnarea protocolului de colaborare cu partidul condus de Mircea Geoană, PSRO.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax