Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinsă în flagrant de proprietar în timp ce fura dintr-o locuinţă din Blaj: O femeie s-a ales cu dosar penal

Publicat

O femeie de 51 de ani din comuna Nadeş judeţul Mureş, a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să sustragă mai multe bijuterii dintr-o locuinţă din Blaj. Aceasta a fost surprinsă de proprietarul locuinţei, în momentul care s-a întors de la serviciu şi a sesizat imediat poliţia. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru furt şi violare de domiciliu.

Marţi 16 octombrie, ora 12.50, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de un localnic, cu privire la faptul că, la întoarcerea acasă de la serviciu, a surprins în locuinţa sa o femeie care încerca să sustragă mai multe bijuterii.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie care a identificat-o pe Maria L., de 51 de ani, din comuna Nadeş, judeţul Mureş.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că femeia a pătruns în locuinţă prin uşa lăsată descuiată, sub pretextul că doreşte să vândă icoane, parfumuri şi şosete şi, profitând de faptul că nu era nimeni acasă, a încercat să sustragă mai multe bijuterii, moment în care a fost surprinsă de proprietar.

Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt şi violare de domiciliu.

Pentru a evita furturile din locuinţe, Poliţia recomandă:

  • nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri;
  • nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu; când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele;
  • asiguraţi anexele;
  • nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi;
  • dacă observaţi că cineva dă târcoale casei sau încearcă să pătrundă în locuinţă, sunaţi imediat la Poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax