Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect al CJ Alba de peste 105.600 de lei: Parcurile publice din Blaj, Zlatna şi Cugir vor fi dotate cu aparate de fitness în aer liber

Publicat

Consiliul Judeţean Alba intenţionează să crească gradul de atractivitate a parcurilor aflate pe domeniul public, iar în acest sens va supune spre aprobare consilierilor judeţeni Programul Alba Urban 2011-componenta Parcuri de fitness în aer liber. În fapt, se intenţionează dotarea cu aparate de fitness a parcurilor din Cugir, Zlatna şi Blaj destinate adulţilor şi persoanelor cu dizabilităţi, iar în acest sens va aloca suma de 105.690 lei.

Fiecare dintre cele trei oraşe va primi o finanţare în sumă de 35.230 de lei, iar firma care va realiza furnizarea echipamentelor este „Lavitex Prod” SRL, cu sediul în localitatea Breaza, judeţul Prahova, desemnată câştigătoare a licitaţiei.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Intenţia Consiliul Judeţean Alba este de a încheia un contract cadru cu administraţiile locale din cele trei oraşe, în urma căruia parcurile publice vor fi dotate fiecare cu câte 10 aparate de fitness, ce vor putea fi folosite gratuit de cetăţenii care vor avea astfel un motiv în plus pentru a-şi petrece ziua în aer liber.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. El Mugur

    joi, 19.04.2012 at 21:40

    da Sebesu nu are parc ? beau nes la primarie nu-i intereseaza fitness-ul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax