Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Abrud a căzut în capcana unei înşelăciuni cu credite în euro

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Aiud a fost amăgit să depună 1.000 lei într-un cont bancar, în scopul obţinerii unui credit de 3.000 de euro.

După ce a citit un anunţ în presă, care promitea facilitarea obţinerii creditelor în euro, bărbatul a contactat, la numărul de telefon indicat, o anume Ioana din Cluj-Napoca, autoarea ofertei. Aceasta l-a asigurat pe bărbat că va obţine în termen de 2 săptămâni creditul în suma solicitată, cu condiţia să depună într-un cont bancar indicat de ea suma de 1.000 de lei. După ce banii au intrat în cont, aceasta nu a mai răspuns la apelurile prin telefon ale bărbatului.

Acesta a depus plângere la Poliţie, despre faptul că a fost victima unei înşelăciuni. Ioana L.P. (28 de ani) din Cluj-Napoca este acum cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Poliţia recomandă cetăţenilor să nu dea crezare unor astfel de oferte şi să nu depună bani în conturi indicate de persoane necunoscute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax