Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: FC Unirea joacă la Sibiu, vineri, cu Voința. Dolce Sport transmite meciul, la 16,30.

Publicat

Televiziunile au schimbat iarăși programul echipelor din Liga a II-a. În loc să joace sâmbătă, la Sibiu, cum ar fi fost normal, Unirea se va deplasa vineri la Sibiu, pentru meciul cu Voința lui Alexandru Pelici.

Chiar dacă programul va fi ușor schimbat, managerul sportiv, Eutin Bojin nu crede că echipa va fi afectată în vreun fel.”Nu ne afectează în nici o măsură. Eu sper ca echipa să joace bine la Sibiu și să facem un rezultat bun, pentru noi e bun și un egal, dacă și câștigăm, e cu atât mai bine”, a declarat Eutin Bojin.

Alexandru Pelici: ”Când joc cu Alba, e o stare specială”

Partida de vineri va fi una specială pentru antrenorul Alexandru Pelici, pentru că viața profesională și cea sentimentală se vor „duela” pe stadionul din Sibiu. ”De fiecare dată când joc cu Alba, e o stare specială, nu voi uita niciodată că acolo mi-am încheiat cariera de jucător și acolo mi-am început cariera de antrenor și acolo am debutat în Liga I, ca antrenor. Acum sunt la Sibiu, trebuie să câștigăm pentru a ne menține în plutonul fruntaș”, a declarat Alexandru Pelici, antrenor Voința Sibiu.

Antrenorul sibienilor a acceptat să vorbească și despre soarta actuală a Unirii, echipă ce i-a rămas la suflet. ”Se pare că lucrurile merg spre bine la Alba, Gabi Stan e un antrenor cu experiență, se vede mâna domniei sale, sper să reușească să evite retrogradarea. Alba este o echipă care trebuie luată în seamă la modul cel mai serios, este o echipă ce poate pune probleme oricui, deoarece au jucători tineri, de valoare”, a mai spus Alex Pelici.

Partida dintre cele două combatante va avea loc vineri, de la ora 16.30, la Sibiu. Meciul va fi transmis de Dolce Sport.

Ce parere aveţi, va retrograda echipa de fotbal FC Unirea şi din Liga a II-a?

  • NU (68%)
  • DA (27%)
  • NU ŞTIU (5%)
  • Total voturi: 106

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    miercuri, 06.04.2011 at 08:02

    mulţumim Dolce sport ! vineri suntem cu ochii pe tine.

    Unirea trebuie să aducă MĂCAR un punct…!!!

    Hai Unirea Alba ! ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax