Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Datorii de 757.597 de lei pentru Unirea Alba Iulia. Echipa ar putea dispărea, la vară, de pe harta fotbalului românesc

Publicat

Unirea Alba Iulia se confruntă cu mari probleme financiare. Dacă DNA-ul dă bătăi de cap oficialilor albaiulieni, datoriile la stat constituie și ele o problemă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri. Echipa are datorii de 757.597 de lei la stat, iar viitorul echipei este incert.

După un tur bun de campionat, șefii echipei Unirea Alba Iulia nu au putut oferi garanții că echipa va continua sezonul actual, iar din vară lucrurile sunt în incertitudine maximă. ”În anul 2011  am plătit 580.000 lei la bugetul de stat, iar litigii de 568.000 de lei. Mai avem un singur litigiu cu un antrenor, pentru 2.400 de euro. În ceea ce privește sezonul actual, noi încercăm să ținem echipa cel puțin până în vară. E foarte greu să mă duc la un sponsor să sponsorizeze Unirea, la ce imagine avem. Căutăm să aducem sponsori, să supraviețuim până în vară. Din vară, vom vedea, căutăm modalități de finanțare”, a declarat președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

Horea Bărdaș: ”Eu n-aș mai ridica mâna, nici să mă bată Hava cu cureaua”

Supărat de vizitele frecvente la DNA, consilierul local Horea Bărdaș spune că nu va mai vota pentru aprobarea banilor destinaţi sportului. ”Eu n-aș mai ridica mâna pentru nimic în lume, nici să mă bată Hava cu cureaua. Nici pentru baschet nu mai ridic mâna. Nu exista lună să nu fim chemați la DNA”, a declarat Horea Bărdaș, vicepreședinte în CA al Unirea Alba Iulia.

În 18 ianuarie, Unirea Alba Iulia se prezintă la proces

Miercuri, gruparea din Cetatea Marii Uniri se prezintă la un proces în instanţă, pe care, dacă îl va pierde, va fi afectată serios activitatea acesteia. ”În 2009 s-a făcut un control pentru anii 2005-2008. Acest control s-a întrerupt. Finanțele Publice Alba consideră că toate convențiile civile sunt venituri salariale și trebuiau impozitate în alt mod. Aceștia au decis că Unirea trebuie să plătească 23 de miliarde (lei vechi) + 28 miliarde (lei vechi) penalizare”, a mai spus Dăscălescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax