Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Mesajul primarului Mircea Hava de Ziua Națională a României: „Veniți la Alba Iulia și simţiți-vă bine”

Publicat

YouTube video

Alba Iulia este locul în care de 1 Decembrie te poți simți cu adevărat român. De aceeași părere este și primarul Mircea Hava care, prezent la debutul manifestărilor premergătoare Zilei Naționale a României, a transmis un mesaj de „La mulți ani” tuturor românilor:

Alba Iulia înseamnă locul de unde a început România, înseamnă cinstirea celor care au făcut posibil ca noi să trăim într-un stat modern. Asta înseamnă pentru noi, pentru asta ne pregătim, nu numai la 1 Decembrie, ci în fiecare zi din fiecare an, pentru ca Alba Iulia să arate așa, să fie cu adevărat și este mândria României”

Primarul le-a transmis tuturor românilor „La muți ani” și i-a invitat la Alba Iulia.

La mulți ani și multă sănătate. Veniți aici, veniți și simtiți-vă bine. Albaiulienii sunt aici, pentru ei 1 Decembrie nu este calendaristic la 1 decembrie, pentru ei este în fiecare zi. Mă bucur că în mulți ani am reușit să-i facem pe albaiulieni să fie mândri de locul lor. Nu pot să le măresc pensiile, nu pot să le scad prețurile, îmi pare foarte rău, nu pot să le măresc salariile la toți, dar ceea ce am putut face să fie mândri, și lucrul ăsta se constriește nu se măsoară cu bani, cu cm, cu unități de măsură, lucrul ăsta l-am făcut și mă bucur că am reușit. Este extraordinar să poți să spui veniți la mine pentru că puteți vedea ceva deosebit, ceva ce nu puteți vedea nicăieri în lumea asta”, spune primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax