Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Șeful UPU Alba, Aurel Crișan: Turele sunt deservite de un singur medic. E nevoie de cumpătare, evitați să ajungeți la spital

Publicat

Șeful UPU Alba, Aurel Crișan, averitizează că turele la Unitatea de Primiri Urgențe sunt deservite de un singur medic. Este nevoie de cumpătare, evitați să ajungeți la spital, spune acesta. 

Șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Alba, medicul Aurel Crișan, a îndemnat la cumpătare, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

”Să mănânce cumpătat, să bea cumpătat, pentru că altfel ne vom întâlni în postura asta de medic – pacient la noi la urgențe și nu se știe niciodată cum pot să evolueze lucrurile.

Deci totul să fie cu măsură și atunci cu toții vom petrece sărbătorile pascale cu bine. Excesele, dimpotrivă, fac rău” a spus medicul.

El a adăugat că la UPU personalul este împuținat și a avertizat că ar putea crește timpii de așteptare.

”Turele sunt deservite ziua de un medic și atunci va crește perioada de așteptare, iar dacă nu se consumă cumpătat, cu măsură, se va aglomera unitatea de primiri urgențe și veți avea de așteptat perioade îndelungate, așa că vă rugăm să ne înțelegeți și pe noi pentru că suntem doar oameni, cu bucuriile și cu necazurile noastre și suntem puțini.

Încercăm să facem față, dar este posibil ca uneori să nu reușim așa cum ne dorim. Dacă se întâmplăsă ajungeți, vă îndemn la răbdare, pentru că noi cu siguranță de vom face treaba” a adăugat șeful UPU Alba, Aurel Crișan.

Vezi și VIDEO: Cum să ne ferim de excesele culinare cu ocazia Sărbătorilor de Paște. Sfaturi de la medicul Olimpia Roșca din Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax