|

VINERI: de la 6.500 la 7.800 lei – șef serviciu, de la 3.300 la 3.800 – șofer…Consiliul local Alba Iulia aprobă corecții în grila de salarizare a Primăriei. LISTA

primaria alba iuliaConsilierii locali din Alba Iulia sunt convocaţi vineri, 6 octombrie, de la ora 13.00, la sediul Primăriei, în şedinţă extraordinară, pentru a aproba un singur proiect de hotărâre.

Este vorba despre „îndreptarea erorii materiale din Hotărârea nr. 295/2017 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia”. Mai precis, sunt 11 modificări la grila de salarizare a personalului Primăriei, pentru funcţii de şef serviciu, şef birou, consilier, manager de proiect, şofer, referent.

Vezi şi Angajații ”premium” ai Primăriei Alba Iulia vor avea salarii scandaloase. Venituri record, de 10.500 de lei pe lună, pentru unii dintre subordonații lui Mircea Hava

De exemplu, pentru şef serviciu, de la salariul de bază iniţial de 6.500 de lei, corecţia este la 7.800 de lei, pentru poziţia şef birou, de la 6.000 lei la 6.800 lei, pentru consilieri – de la 2.800 lei, respectiv 3.200 lei ori 4.000 lei, la 2.850 lei, respectiv 3.500 lei şi 4.500 lei. Alte exemple: consilier manager proiect, de la 7.850 lei la 7.840 lei sau şofer, de la 3.300 lei la 3.800 lei.

Citeşte şi Salariile de bază din Primăria Alba Iulia, aprobate în Consiliul Local. Venituri FABULOASE pentru primar și viceprimari

URL scurt: http://alba24.ro/?p=600303avatar Publicat de pe 4 octombrie 2017 şi actualizat pe 5 octombrie 2017.
Publicat în ADMINISTRATIE, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

7 comentarii pentru “VINERI: de la 6.500 la 7.800 lei – șef serviciu, de la 3.300 la 3.800 – șofer…Consiliul local Alba Iulia aprobă corecții în grila de salarizare a Primăriei. LISTA”

 1. Ce salarii babane sunt la stat! Da ce produceti mai oameni buni ? Produceti ceva de banii astia…. O sa ne angajam toti la stat, ca e trai pe vatrai nenica!

 2. dan pogodan
  avatar

  Asa cum spunea si domn Primar (Sa traiti!), salariile de acum sunt cele care trebuiau sa fie acum multi ani. Revenind la economie, nu stiu daca separatia asta intre stat si privat este productiva. Pana la urma…toti lucram la stat.

 3. noi ne laudam ca lucram, miticii ca merg la munca ……cine munceste in tara asta?apropos de marirea de salarii…s-a observat vreo crestere dupa marirea acestora ?…….dupa cele afisate se pare ca…. nu

 4. constat ca cei de la Clubul sportiv municipal Unirea Alba Iulia nu au depus modificari ”mici erori de redactare” – desi Hotararea de consiliu 225/24.04.2017 este cu greseli privind incadrarea (functiile) si calculul salariilor(nefiind corect scrise gradatiile nu s-a caculat salariul corect; modificari de gradatii fara justificare fata de HCL -urile anterioare fara un raport de specialitate privind aceste modificari, INCALCAREA LEGISLATIEI consider cu buna stiinta)

 5. unde pot gasi HCL295/26.09.2017?

 6. Consiliul Local aservit factorilor de decizie din Primarie vor vota in continuare grilele de salarizare stabilite ILEGAL la nivel de serviciu/departament, salarile fiind date nominal pe criterii subiective. Legea impune o singura ierarhie/grila de salarizare la nivel de primarie, insa Primaria Alba Iulia trebuie sa fie mai cu motz, are o grila pentru fiecare. Consiliul Local aproba in forma continuata ILEGALITATI grosolane impuse cu tupeu de conducera Primariei si avizate de departamentul juridic, departament ce ar fi trebuit sa cenzureze asemenea decizii, insa fiecare are un pretz, nu-i asa?

 7. Ce mai vreti,acest oras,primaria,tot ce vreti este a lui Mircea Hava si compania,….catelusii,etc.La stat e de trait ,da-i naibii pe cei din privat,cu salarii de mizerie,lasa-i sa produca,patronii,sa plateasca taxe si impozite babane,si multe smecherii!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
 • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
 • vara: Multumim din inima
 • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
 • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI