Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Locatarii unui bloc din Alba Iulia, FĂRĂ GAZ de două zile, din cauza unei avarii. Reacția operatorului de gaz

Publicat

Albaiulieni care locuiesc într-un bloc de pe strada Vasile Goldiș au rămas fără gaz din cauza unei avarii, de joi seara. Potrivit unui cititor Alba24, problema poate să fie rezolvată doar dacă proprietarii găsesc o firmă autorizată care să remedieze defecțiunea, operatorul de distribuție a gazelor nefiind în măsură să intervină.

Este vorba despre locatarii de pe scara D a blocului nr. 31 de pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, aproximativ 20 de apartamente.

Cititorul Alba24 a precizat că locatarii au apelat la operatorul de gaz, însă li s-a recomandat să contracteze o firmă autorizată care să remedieze defecțiunea.

”Noroc că nu este frig, dar nu este normal ce se întâmplă. Plătim facturi la zi, în caz de intervenție vin la sesizare și tu, ca proprietar, trebuie să găsești firma care poate să repare”, mai spune cititorul Alba24.

Reprezentanții firmei de distribuție a gazelor naturale au făcut precizări pentru Alba24, în legătură cu astfel de situații: ”Delgaz Grid intervine la sesizări legate de miros de gaz și are obligația legală, dacă se confirmă prezența unor scăpări, de a sista alimentarea, din motive de siguranță. Dacă scăparea este pe instalația de utilizare a blocului (de la regulator spre consumatori), proprietarii instalației au obligația să remedieze problema prin intermediul unei firme autorizate ANRE și aleasă de consumator. Delgaz Grid are în administrație rețeaua stradală”.

În ceea ce privește cazul de la blocul de pe strada Vasile Goldiș, aceleași surse au precizat că au fost depistate scăpări de gaze naturale pe coloană, iar joi a fost sistată alimentarea, pentru siguranța consumatorilor.

Pe de altă parte, cititorul Alba24 precizează că locatarii au contactat firmele autorizate, însă niciuna dintre acestea nu au disponibil personal specializat pentru intervenția în cauză, adică un sudor care să repare țeava fisurată.

Având în vedere această situație, cel mai probabil, locatarii vor rămâne fără gaz, până cel mai devreme luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax