Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Adrian Simion a devenit consilier județean din partea USR PLUS Alba. I-a luat locul lui Mihail David

Publicat

Adrian Simion a devenit oficial consilier județean din partea USR-PLUS al Consiliului Județean Alba, vineri, 25 iunie. 

Simion a devenit consilier județean după ce Mihail David a eliberat locul în nomentul în care a fost numit vicepreședinte al Gărzii Naționale de Mediu.

Simion a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un loc în Senatul României, dar nu a obținut destule voturi.

De asemenea, pe lângă locul ocupat de Simion, USR PLUS Alba mai are un loc în Consiliul Județean, după ce Claudiu Nemeș a fost numit subprefect al județului.

În locul său ar putea ajunge consilier chiar cel de la care Nemeș a luat funcția de subprefect: Viorel Rașcovici, care a demisionat în urma scandalului legat de diploma sa universitară.

CITEȘTE ȘI: Rocadă politică la Consiliul Județean Alba: Vechiul și noul subprefect și-ar putea schimba funcțiile între ei

Potrivit listei de candidați pentru Consiliul Județean Alba, listă care a apărut pe buletinele de vot la alegerile din septembrie 2020, cel care ar urma să obțină locul de consilier județean este Viorel Rașcovici.

Totuși, Beniamin Todosiu a declarat pentru alba24.ro, că nominalizarea lui Rașcovici pentru funcția de consilier județean va fi discutată în interiorul partidului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 25.06.2021 at 14:28

    Ma dupa ce v-ati facut de cacao cu Rascovici vreti sa bisati in prostie ? Pai da, ca altii mai de doamne ajuta nu aveti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax