Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mesajul primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, după alegerea viceprimarilor. Cum justifică alianța cu PNL

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis un mesaj, după alegerea celor doi viceprimari, care a avut loc vineri. 

Cei doi au fost aleși la 48 de zile după alegeri și după niște negocieri prelungite, în care comunicarea pe acest subiect a lipsit cu desăvârșire.

Gabriel Pleșa spune că alianța cu PNL a fost rezultatul unei consultări a cetățenilor în mediul on-line și pe stradă, care au fost întrebați cu cine să formeze UST PLUS o alianță: cu PSD sau cu PNL.

Acesta nu a oferit însă procentele acestui sondaj, în baza cărora și-a justificat decizia.

Mesajul primarului Gabriel Pleșa:

”Echipa de conducere a Primăriei Alba Iulia este de vineri completă prin votarea celor doi viceprimari: Emil Popescu (USR PLUS) și Marius Filimon (PNL). Îi felicit pe cei doi colegi pentru alegere în această funcție de demnitate publică și sunt sigur că împreună vom lucra foarte bine pentru Alba Iulia și pentru albaiulieni.

Votul de vineri încheie consultările și discuțiile pe care le-am avut pentru formarea unei majorități care să susțină proiectele importante pentru dezvoltarea orașului.

Am început cu o consultare a cetățenilor, prima de acest fel din România, în cadrul căreia i-am întrebat pe albaiulieni cu cine consideră că ar trebui să formăm majoritatea din Consiliul Local.

Ulterior am avut discuții cu partidele politice care au intrat în Consiliul Local, dar și cu consilierul independent, iar în final am ajuns să formăm o majoritate USR PLUS și PNL. Aceasta a fost și dorința albaiulienilor exprimată prin sondajele din stradă și on-line.

Vă asigur că noua majoritate are ca scop susținerea proiectelor de care Alba Iulia are nevoie și va respecta principiile pentru care am primit votul și încrederea albaiulienilor: interesul cetățeanului, respectarea legii și impunerea meritocrației în administrația locală.

Avem mult de lucru, sunt multe probleme pe care mi le-ați sesizat de la început mandatului și sunt multe nemulțumiri, dar sunt sigur că împreună cu noii mei colegi, Emil Popescu și Marius Filimon, vom reuși să schimbăm Alba Iulia în BINE!

De luni noii viceprimari vor fi în Primărie și nu ezitați să îi abordați, atât pe ei, cât și pe mine, atunci când aveți o problemă pe care o pot rezolva primarul și viceprimarii voștri.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și sunt oricând la dispoziția dumneavoastră!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nicolaie apolzan

    duminică, 15.11.2020 at 04:05

    Emil Popescu,un tanar profesionist a ale avocaturii,din familie onesta,care are capacitatea de munca si daruire,asa cum i-o spune privirea si fizionomia sa destinsa si in clipe mai grele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax