Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI, băncile comerciale nu lucrează cu publicul. Vezi detalii

Publicat

A doua zi de Rusalii este liberă şi pentru personalul bancar, care nu lucrează cu publicul. Excepţie fac unităţile bancare ce funcţionează în incinta mall-urilor sau hipermarketurilor.

Banca Comercială Română (BCR) nu are activitate cu publicul, luni, 24 iunie, la unităţile teritoriale retail şi centrele de afaceri, însă a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. De asemenea, va fi asigurata şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a masinilor multifunctionale (MFM), ce sunt la dispoziţia clienţilor.

La Garanti Bank, situaţia este similară.

Raiffeisen Bank are deschise doar unităţile din hipermarketuri  a mall-uril.

Luni este zi nelucrătoare în România, Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Islanda, Luxemburg, Ţările de Jos, unele zone din Elveţia, Madagascar, Norvegia, Portugalia, Senegal, Ungaria, Togo. Se lucrează însă în această zi în Suedia şi ţări cu tradiţie catolică: Italia, Brazilia, Irlanda, Spania, Canada, Portugalia, Polonia, Camerun, dar şi în Bulgaria şi Rusia.

Sursa: hotnews

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax