Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE ALBA24: Nouă interlopi din gruparea ”Sibișean” din Alba Iulia, condamnați la 43 de ani închisoare cu executare de Curtea de Apel Pitești

Publicat

Curtea de Apel Pitești a pronunțat sentința într-un dosar de criminalitate organizată în care sunt judecați 12 inculpați din gruparea ”Sibișean”. Judecătorii au majorat pedeapsa inculpatului Mircea Claudiu Sibișean și au dispus executarea în alte două cazuri pentru care, inițial, s-a decis suspendarea pedepselor.

Instanța de la Curtea de Apel Pitești a respins solicitarea procurorilor privind schimbarea încadrării juridice a faptelor și a decis condamnarea inculpatuluiMircea Claudiu Sibișean la 7 ani de închisoare. La Tribunalul Vâlcea, acesta a primit 5 ani de închisoare pentru infracțiunea de iniţiere şi constituire grup infracţional organizat. Magistrații au majorat pedeapsa la 6 ani, pe care au sporit-o cu 1 an, urmând ca în final inculpatul să execute 7 ani.

Citeşte detalii pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. sdasdasd

    vineri, 05.07.2013 at 19:23

    bravo . asa le trebuie .

    • unu

      vineri, 05.07.2013 at 23:31

      de unde **** mea stii tu?? ce ^^^^ matii ti-au facut?…dute draq la munca , ca d aia o duci rau nu din cauza lor, altii furat tara alesi de vo,i nu ei….

  2. pt unu

    sâmbătă, 06.07.2013 at 09:05

    Oricum bine nu au facut . Uite-te acolo ce acuzatii li se aduc . Vrei sa zici ca nu au facut nimica ? Ce interes ai de le iei apararea ?

  3. b

    marți, 09.07.2013 at 18:00

    tuturor interlopilor le vine vreme sa plateasca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax