Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident rutier la ieșire din Alba Iulia, în zona „Trei poduri”: Patru persoane au ajuns la spital după o coliziune între două mașini

Publicat

Un nou accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineaţa pe DN1, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, în zona „Trei poduri”. Au fost implicate două autoturisme. Un echipaj SMURD Alba Iulia a ajuns la fața locului pentru a acorda asistență medicală pentru patru persoane, care au fost transportate la Spitalului Județean de Urgență. Traficul în această zonă nu a fost blocat.

Un autoturism marca Volkswagen Golf 4, înmatriculat în Mureș (MS 08 UTD) care venea din direcția Sebeș – Alba, a executat o manevră de întoarcere fără să se asigure.

A fost acroşat lateral de o dubiţă Volkswagen cu numere de Bulgaria, care mergea în direcția Sebeș – Alba Iulia.

Patru persoane au suferit leziuni ușoare, fiind transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Este vorba despre trei persoane din Golf şi o persoană din dubiță.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, C.L. (73 de ani) din Târgu Mureș, șoferul Volkswagenului Golf, a întors mașina fără să se asigure și a fost lovit de autoturismul Volkswagen Transporter condus de P.N.F. (28 de ani) din Întorsura Buzăului, județul Covasna. Trei pasageri din Golf – C.C. (65 de ani), o femeie din Târgu Mureș, C.C. (31 de ani) și M.M.I. (27 de ani) și un pasager din dubiță, S.M. (55 de ani) au fost transportați la spital. Au suferit leziuni ușoare și nu au rămas internați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NEpatriot

    sâmbătă, 18.01.2014 at 11:04

    Vedeti ca e Golf4!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax