Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din martie, pacienții cu afecțiuni hematologice se pot trata și în Alba Iulia. La spitalul din oraş funcţionează unicul compartiment din judeţ

Publicat

Din luna martie a acestui an, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba funcţionează şi Compartimentul de hematologie din cadrul Secţiei de Oncologie. De acest compartiment se ocupă singurul medic care are această specialitate medicală în judeţ, Gabriela Capriş. Compartimentul de hematologie are 5 paturi pentru spitalizare continuă și deservești întreaga populație a județului Alba.

Patologia abordată este atât cea malignă (leucemii) cât și non-malignă pentru adulți. Medicul hematolog acordă consultații și la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, din strada Mușețelului, de luni până joi, câte o oră pe zi.

Pacienții se pot adresa acestui cabinet cu trimitere de la medicul de familie, atunci când există suspiciunea unei afecțiuni hematologice.

Medicul Gabriela Capriş este din Galați şi a absolvit Facultatea de medicină la Cluj-Napoca, unde până în anul 2013 a efectuat și rezidențiatul.

„Am dorit să rămân și să profesez în țară și am ales Alba Iulia după ce în anul 2012 și în 2013 am participat la un schimb de experiență și am reușit să cunosc oamenii de aici. Mă simt legată de Ardeal și este foarte bine pentru mine, deoarece am o colaborare bună și cu cei de la Cluj-Napoca”, a spus medicul.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax