Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bani pentru salariile profesorilor la Cugir, mai puţine autorizaţii de taxi şi rectificarea cheltuielilor la spital, aprobate de consilierii locali în şedinţă extraordinară

Publicat

Consilierii locali din Cugir au aprobat, joi, în şedinţă extraordinară, rectificarea de buget prin care se asigură plata salariilor profesorilor pe luna mai şi modificări de cheltuieli la spital, dar şi reducerea autorizaţiilor de taxi ca urmare a scăderii numărului populaţiei.

Pentru achitarea în luna iunie a drepturilor salariale aferente lunii mai 2014, pentru personalul din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, printr-o adresă transmisă de AJFP Alba, se transferă suma de 273.000 lei, defalcată din TVA, din trimestrul al IV-lea în trimestrul al II-lea al anului 2014.

Propunerea de modificare a Regulamentului pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport în regim de taxi pe teritoriul oraşului Cugir a fost la articolul 46 aliniat 6: ”Autoritatea de Autorizare va elibera autorizaţii taxi în conformitate cu raportul de 4 la 1000 de locuitori (108 autorizaţii taxi)”, din cauza scăderii numărului populației orașului Cugir. Anterior, numărul maxim de autorizaţii de taxi era de 112.

În cazul spitalului din Cugir, se suplimentează cheltuielile de capital cu 5.000 lei pentru achiziţionarea unui program informatic şi se modifică lista de investiţii: nu se mai achiziţionează aparat EKG, ci un injectomat.

Citeşte mai multe detalii, pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax