Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DJ 107, lângă Şona: Un tânăr din Anglia s-a răsturnat cu motocicleta într-un lan de porumb

Publicat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cetăţean britanic, cu domiciliul în Londra, a fost implicat într-un accident de motocicletă petrecut marţi seara pe DJ 107, între localităţile Şona şi Sîmmiclăuş. Acesta a pierdut controlul motocicletei, într-o curbă şi s-a răsturnat într-un lan de porumb de pe marginea şoselei.

Accidentul s-a petrecut la ora 20.25 şi niciun alt autovehicul nu a fost implicat în evenimentul rutier. Tânărul, S.S.M. (22 de ani), cetăţean britanic, cu domiciliul în Londra, circula cu motocicleta, iar, într-o curbă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul vehiculului, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. A “traversat” un şanţ şi s-a răsturnat apoi într-un lan de porumb de pe marginea şoselei.

A fost transportat la spitalul din Blaj, unde a fost diagnosticat cu traumatism la şoldul stâng, fără leziuni osoase.

În momentul accidentului, purta cască de protecţie.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că S.S.M., de 22 de ani, din Marea Britanie, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 107, în direcţia Târnăveni-Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a ieșit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, motociclistul a suferit o leziune la nivelul şodului stâng şi a fost transportat la spitalul din Blaj, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax