Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Se circulă cu „hopuri” unele străzi din cartierul Cetate, în Alba Iulia. Lucrări complexe la carosabil

Publicat

O plimbare cu maşina în aceste zile pe câteva dintre străzile din cartierul Cetate ar putea testa nervii şoferilor din Alba Iulia şi nu numai. Cel puţin aşa spun unii cititori Alba24, care s-au plâns de “şantierul” ce pare să nu se mai termine.

Odată cu sezonul cald, a venit şi vremea timpului bun pentru reparaţii de carosabil, astfel că pe o serie de străzi din interiorul oraşului Alba Iulia, dar şi din zonele adiacente se desfăşoară plombări, asfaltări sau chiar intervenţii mai complexe, care încurcă circulaţia maşinilor.

Desigur, şi aceste lucrări trebuie făcute, în ultimă instanţă acestea vor servi confortului şi siguranţei participanţilor la traficul rutier, însă unii cititori Alba24 susţin că lucrările durează mult şi praful şi gălăgia utilajelor, dar şi denivelările din asfaltul în amenajare le încurcă deplasările.

În fotografiile ataşate puteţi vedea cum arată aceste lucrări pe străzile Gladiolelor şi Gheorghe Pop de Băseşti, unde reporterii Alba24 s-au deplasat pentru a verifica situaţia în teren.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au precizat că lucrările în aceste zone sunt de durată, având în vedere complexitatea acestora – cuprind amenajări de trotuare şi intervenţii la reţelele de gaz, dar şi turnarea de covor asfaltic.

Reamintim că, încă din luna mai anul acesta Primăria Alba Iulia a anunţat lucrări de reparaţii pe străzi din cartierul Cetate, inclusiv varianta de trafic greu spre Vinţu de Jos, prin Pâclişa. De asemenea, pe străzile Aurel Vlaicu şi Brânduşei (Pâclişa), vor fi amenajate piste de biciclete. Lucrările sunt estimate să dureze 18 luni şi sunt evaluate, în total, la peste 8 milioane de euro.

Citeşte şi Reparaţii capitale pe 12 artere de circulaţie din cartierul Cetate din Alba Iulia. Pistă de biciclete în zona Pâclişa şi pe strada Aurel Vlaicu

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax