Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetați pentru furt: Doi tineri din Alba Iulia au sustras un aparat de sudură și mai multe obiecte în valoare de 1.500 lei

Publicat

furtDoi tineri din Alba Iulia, unul dintre ei minor sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia au sustras mai multe bunuri din atelierul unui cetățean, pagubele fiind estimate la valoarea de 1.500 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat joi pe doi tineri din municipiu ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt despre care poliţia a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2014.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 29/30 noiembrie, D.N.D., de 20 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 16 ani, au pătruns în atelierul unui cetățean din Alba Iulia şi au sustras un aparat de sudură şi mai multe scule a căror valoare a fost estimată de păgubit la 1.500 de lei.

În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști, aceștia au reușit să recupereze, în proporţie de 80%, prejudiciul cauzat de cei doi tineri.

Faţă de aceştia cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax