Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Regele Mihai s-a retras din activitate după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. A desemnat-o pe Principesa Margareta să-l reprezinte

Publicat

regele-mihai Regele Mihai a anunțat că se va retrage din activitate. La cei 94 de ani, Majestatea Sa a fost diagnosticat  cu leucemie cronică și carcinom epidermoid metastazant și a suferit o intervenție chirurgicală, potrivit Consiliului Regal. Regele Mihai I a desemnat-o pe Principesa Margareta să îl reprezinte în toate activitățile publice.  
 
Regele a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a fost diagnosticat cu leucemie cronică și carcinom metastazant.

Veştile vin din Elveţia, acolo unde în urmă cu puţin timp s-a întrunit Consiliul Regal. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Regale, majestatea sa a suferit o intervenţie chirurgicală şi va avea nevoie de un tratament complex.

Familia Regală a făcut apel la discreție, deoarece în perioada următoare Regele va începe un tratament complex și de durată.

În acest moment, Regele Mihai se află sub supravegherea medicilor elvețieni.
Regele Mihai I are 94 de ani, până acum nu a mai suferit intervenții medicale sau boli de care să fi știut.

2-857x1200 Regele Mihai a desemnat-o pe Principesa Margareta să îl reprezinte în toate activităţile publice.
„Consiliul Regal s-a reunit la cererea Majestății Sale. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestății Sale care a fost supus unei intervenții chirurgicale. Diagnosticul este de carcinom mestanazant și leucemie cronică. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestății Sale care a fost suspus unei intervenții chirurgicale. Regele a decis să dea următorul mesaj: `În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical, situația vine în anul în care familia și țara sărbătoresc 150 de ani de la formarea dinastiei. Sunt sigur că Margareta, Custode de Coroană, va găsi înțelepciunea de a mă reprezenta. Am cerut Consiliului Regal să își continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelul Coroanei. Regele Mihai, 1 martie`”, a declarat membrul Consiliului Regal, Andrew Popper.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax