Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Claudiu Necșulescu, proprietarul Jidvei, și dr. Ioan Buia, premiați la „Gala Premiilor HORECA – După 20 de ani”

Publicat


„Gala Premiilor HORECA –  După 20 de ani” , desfășurată în data de 15 iunie la Teatrul National București, i-a avut anul acesta printre premianți pe Claudiu Necșulescu, proprietarul companiei Jidvei, la categoria Vinuri/Oameni și oenologul Ioan Buia, directorul Complexului de Vinificație al aceleiași companii.

Jidvei – Regele Vinului din România

Gala de anul acesta a adunat reprezentanți ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum și peste 100 de clienți finali, consumatori de servicii HoReCa.

1Jidvei-ClaudiuNecsulescu Claudiu Necşulescu, proprietarul celei mai mari și importante companii de vinuri din județul Alba și din România, JIDVEI, a fost premiat în cadrul Galei Horeca pentru „Cea mai mare investiție privată în industria vinului”. La aceeași categorie,  VINURI/OAMENI, a fost premiat și oenologul Ioan Buia (JIDVEI) pentru „Cel mai vechi OENOLOG, angajat al unei singure crame.”

2Jidvei-IoanBuia Gala de anul acesta a adus peste 20 de nominalizări și premianți din instustria HORECA.

Printre cei care au mai primit astfel de distincții se află Phoenicia Hotels & Resorts – „Cel mai mare lant hotelier cu capital autohton”, Ion Botescu, Caru’ cu Bere – „Cel mai vechi ospatar angajat în acelaşi loc”, Valentin Albesteanu, Caru’ cu Bere – „Premiul pentru excelența în actul artistic în restaurantele din București”, chef Joseph Hadad – „Premiul pentru activitatea de educație si formare in HORECA”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax