Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INFOTRAFIC. Circulaţie îngreunată pe autostradă, la ieşirea de la Cunţa. Aglomeraţie după ce un camion a luat foc într-o parcare pe marginea DN1

Publicat

coloana-autostrada Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, joi după-amiaza, că traficul rutier pe A1 Sebeș – Cunța se desfășoară îngreunat.

Blocajul s-a format la ieșirea de pe autostradă (km 292) prin nodul rutier Cunța (judeţul Alba) și intrarea pe DN1 (spre Sibiu).

Circulaţia a fost oprită pe DN1 între Alba şi Sibiu în jurul orei 15.00, la intrarea în localitatea Miercurea Sibiului, după ce un camion încărcat cu carton a luat foc într-o parcare de pe marginea drumului. Nicio persoană nu a fost rănită.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor, astfel încât maşinile nu au putut circula aproximativ 10-15 minute.

La ora 16.40, încă se circula îngreunat.

UPDATE: În jurul orei 18.30, InfoTrafic Poliţia Română a anunţat că nu mai erau semnalate probleme de fluenţă a traficului rutier.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax