Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: “Talent Show” pentru liceenii din Alba Iulia. Câștigătorii merg la faza națională de la Râmnicu Vâlcea

Publicat

FB_IMG_1480538351113Interact Club Alba Iulia organizează cea de-a treia ediţie a proiectului districtual “Talent Show”, proiect demarat de Interact Club Râmnicu Vâlcea. Astfel, tinerii liceeni vor avea ocazia să îşi demonstreze talentul sau să îşi susţină prietenii la Casa de Cultură a Studenţilor, sâmbătă, 3 decembrie 2016, începând cu ora 18.00.

În cadrul evenimentului, liceenii din judeţul Alba, care doresc să prezinte talentul lor în faţa unui public tânăr, dinamic şi numeros, o pot face prin completarea unui formular de înscriere. De menţionat este că aceştia pot susţine momente artistice atât individual, cât şi în echipă. Seara magică a talentelor se va termina, în ropote de aplauze, prin aflarea marilor câştigători, desemnaţi de un juriu de specialitate. Câştigătorii vor avea unica ocazie de a participa la faza naţională a concursului “Talent Show”, organizată la Râmnicu Vâlcea, în perioada 16-18 decembrie. Costurile vor fi suportate integral de către Interact Club Alba Iulia.

„Este vizibil faptul că tot mai mulţi liceeni, pe parcursul descoperirii de sine, se ivesc de obstacole ce îi împiedică în a se face remarcaţi prin talentul lor. Astfel, acest spectacol al tinereţii şi al dinamismului îşi propune să promoveze liceenii talentaţi ai judeţului, prin oferirea oportunităţii de a se afla pe scena unei case de cultură a municipiului Alba Iulia. Această participare este una benefică, dezvoltând abilităţile tinerilor de comunicare verbală şi non-verbală, de controlare a emoţiilor în faţa unui public necunoscut, dar şi crescându-le încrederea în propriile forţe. De asemenea, aceştia pot fi susţinuţi, din public, de familie şi prieteni, dar şi de alţi liceeni care consideră acest eveniment ca pe o alternativă de calitate a petrecerii unei seri friguroase de sâmbătă”, transmit organizatorii.

Intrarea se face pe baza unui bilet, în valoare de 5 lei, biletele putând fi achiziţionate, în seara evenimentului, de la Casa de Cultură a Studenţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax