Connect with us
Publicitate

SPORT

A treia înfrângere consecutivă pentru CS Universitatea?

Publicat

Baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia vor avea parte mai mult ca sigur de a treia înfrângere consecutivă. Fetele pregătite de Nicușor Marcu vor da piept, mâine, cu BC ICIM Arad, într-un meci ce contează pentru etapa a IV-a seria NV, din Divizia A la baschet feminin. ”Vom întâlni o echipă care, în opinia mea este cea mai bună la ora actuală, eu cred ca Aradul va câștiga în acest an titlul în România. Noi vom încerca să ne agățăm de orice șansă”, a declarat antrenorul baschetbalistelor de la CS Universitatea LPS  Alba Iulia, Nicușor Marcu.

În runda precedentă, CS Universitatea nu a prestat tocmai cel mai bun joc. Pentru a face uitată evoluția mai puțin bună din jocul trecut, echipierele albaiuliene doresc să se comporte cât mai bine în jocul de mâine cu ICIM Arad.

Din echipa noastră vor absenta Corina Ceaușu – accidentare de durată și Delia Legian – s-a accidentat la genunchi, din nou și va absenta și ea o bună perioadă de timp.

Disputa dintre BC ICIM Arad – CS Universitatea LPS Alba Iulia va avea loc mâine, în sala de sport Victoria din Arad, de la ora 18:00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax