Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident cu trei vehicule pe DN7. Un bărbat şi soţia sa gravidă au fost transportaţi la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 8.30, pe DN7, la kilometrul 329+430 m, în apropierea localităţii Pianu. Au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre şoferi şi o femeie gravidă au fost transportaţi la spitalul municipal Sebeş, pentru investigaţii.

Din primele informaţii ale poliţiştilor se pare că accidentul s-a petrecut în timp ce un autoturism Dacia, model vechi, staţiona pe DN7, aşteptând să vireze la stânga spre localitatea Pianu. Din spate a fost lovit de un autoturism Dacia Logan, care l-a proiectat pe celălalt sens se mers, de unde venea un TIR. Autovehiculul de mare tonaj circula regulamentar din direcţia Deva, însă, deşi avea viteză redusă, a lovit Dacia din plin. Şoferul Daciei a fost rănit la picior, iar soţia sa, pasageră pe scaunul din dreapta, însărcinată, nu a suferit leziuni. Cu toate acestea, ambii au fost transportaţi la spitalul municipal din Sebeş, pentru investigaţii.

UPDATE: Potrivit IPJ, Alba, „la data de 14.04.2012, ora 8.33, pe DN 7, la km 329 +432 metri, în afara municipiului Sebeş, G.C.I., de 29 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta şi proiectându-l pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autotractor.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara şi soţia acestuia, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a  rămâne internaţi în spital.”

.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax