Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier în Cergău: Un autoturism a derapat într-un copac, iar o persoană a fost rănită și transportată la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi după-masa, pe DJ 107, pe raza localității Cergău din județul Alba. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Din informațiile oferite de IPJ Alba, accidentul s-a produs după ce un autoturism a pătruns pe contrasens în încercarea de a depăși o altă mașină și a pierdut controlul volanului. Acesta a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu un copac.

Șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 14.02.2013, ora 14.05, Poliția municipiului Blaj a fost sesizată  de către medicul de gardă  al Spitalului Municipal Blaj, cu privire la faptul că la unitatea de primire urgenţe a spitalului a fost adusă o persoană, victima unui accident rutier.  În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că C.V.F. (36 de ani), din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 în direcţia Blaj – Cergău, la km 42+600 m, într-o curbă la dreapta, s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, a pierdut controlul supra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un copac.

Şoferul autoturismului a fost transportat la spitalul din Blaj de către conducătorul unui autoturism aflat în trafic.

În urma accidentului, C.V.F. a suferit mai multe leziuni corporale şi a rămas internat în spitalul din Blaj”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax