Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de peste 48.500 de lei, aplicate de jandarmi în luna iunie

Publicat

Luna iunie a fost una deosebit de încărcată pentru jandarmi. Aceştia au executat nu mai puţin de 850 de misiuni în intervalul menţionat, dintre care mai mult de jumătate au avut ca scop menţinerea ordinii şi siguranţei publice în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente.

Potrivit Jandarmeriei Alba, doar în luna iunie au fost aplicate 244 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 48.550 de lei şi au fost confiscate bunuri de 150 de lei. O pondere considerabilă în acţiunile întreprinse de jandarmi au avut-o misiunile de aplicare a mandatelor de aducere a unor persoane implicate în procese pe rolul instanţelor de judecată sau în anchete derulate pe rolul parchetelor, respectiv 150. Pe lângă acestea, jandarmii au asigurat paza şi protecţia pentru 100 de transporturi de bunuri, valori, înscrisuri şi produse cu caracter special.

Asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe timpul unor manifestări culturale, religioase sau în incinta unităţilor de magistratură au constituit, şi în această perioadă, o prioritate pentru jandarmii din Alba. Au fost executate peste 220 de misiuni, pe parcursul cărora aceştia au oferit sprijin de specialitate organizatorilor, au răspuns solicitărilor cetăţenilor şi au acţionat pentru prevenirea faptelor de natură penală şi contravenţională.

Echipajele au intervenit în 75 de cazuri semnalate atât la 112 cât şi la la numărul inspectoratului, 0258-816.699 şi au acţionat pentru restabilirea liniştii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax