Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Metalurgistul Cugir –Universitatea Cluj. Încasările vor fi donate fostului fotbalist Cristian Coroian

Publicat

Metalurgistul Cugir va evolua vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 14.00, pe „Arena CSO”, alături  lidera seriei, Universitatea Cluj , în derbyul seriei a cincea a Ligii a III –a la fotbal.

Înaintea acestei etape, gazdele se află pe poziția a 4-a, la doar trei puncte de clujeni.

Fotbaliștii cugireni joacă după șemieșecul din etapa trecută, 2 – 2 cu Unirea Tășnad, în timp ce ” U ” Cluj vine după victoria la limită de pe teren propriu, scor 3 – 2 cu ACS Fotbal Comuna Recea.

„Roș-albaștrii” nu vor putea conta în această partidă pe Mădălin Popa – suspendat, iar Scurtu și Șuteu sunt incerți din cauza accidentărilor.

În schimb „șepciile roșii” nu pot conta pe Octavian Rusu (suspendat), dar va reveni în primul 11, căpitanul Gabriel Giurgiu.

După demiterea de pe banca tehnică a lui Marius Popescu, clujenii l-au instalat pe Adrian Falub, iar în jocul echipei s-a văzut un progres semnificativ. Echipa de pe Someș a contabilizat 8 victorii în 11 etape și o singură înfrângere .

Cu propria arenă transformată într-o adevărată fortăreață, echipa antrenată de Călin Moldovan are un parcurs perfect, patru victorii în tot atâtea partide.

Meciul de vineri are și o miză specială: încasările partidei (un bilet va costa 8 lei) vor fi donate fostului tehnician al Metalurgistului, Cristian Coroian. Mai mulţi fotbalişti, printre care şi albaiulianul Mihai Mincă şi-au donat tricourile pentru a fi licitate, iar în luna iulie fostele glorii ale CFR Cluj şi Gloria Bistriţa, foştii săi colegi, au susţinut un meci caritabil, adunându-se peste 2000 de euro.

Înaintea partidei, jucătorii gazdă vor purta tricouri speciale înscripționate cu mesajul sugestiv de susținere “Mereu alături de Coro”.

Călin Moldovan: “Obiectivul nostru e să luăm 3 puncte cu „U” Cluj. Ce pot să vă asigur e că nu vor avea un meci ușor cu noi. E un joc în care se poate întâmpla orice, dar, indiferent ce va fi, lupta pentru primul loc rămâne deschisă. Nu doar din punctul nostru de vedere, ci și al celorlalte. Mă gândesc la Performanța Ighiu, la Industria Galda. Nu ne vom da sub nicio formă la o parte în lupta pentru promovare. Oricine își dorește să facă un pas înainte”, a declarat tehncianul, pentru Ziua de Cluj.

Adrian Falub, antrenor Universitatea Cluj: „Nu e un meci decisiv. Un campionat se încheie în luna mai și abia atunci vom putea să tragem concluzii. Important e că în momentul de față suntem pe primul loc. Mergem la Cugir să jucăm mai bine decât am făcut-o cu Recea, să ne corectăm greșelile de până acum și cu speranța că vom obține o nouă victorie. Absența lui Ursu va conta mult pentru noi, el fiind unul dintre cei mai în formă jucători ai noștri. Nu are scuză pentru ce a făcut, dar cred că și arbitrul a fost puțin cam drastic la acea fază, când l-a eliminat”, a declarat Falub, potrivit FCUniversitateaCluj.ro.

La Cugir şi-au anunţat prezența 200 de fani veniți de la Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax