Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENȚE ONLINE: Cetățenii sesizează probleme la sistemul de curățenie, reparații canale și traficul din oraș

Publicat

Primăria Alba Iulia a furnizat răspunsuri pentru o nouă serie de întrebări ale cititorilor adresate la “Audienţe Online” pe Alba24.

Este vorba despre sistemul de curățenie în centrul orașului și în Cetate, canalele de pe bulevardul Revoluției 1989 și sesizări despre traficul din oraș.

Întrebare de la Anca Clonța:

„Oare de ce în Centru nu se face curățenie la fel ca în Cetate?! E plin de hârtii și de gunoaie în spațiile verzi!”

Răspuns: „Atât în Centru cât și în Cetate există același program de curățenie”.

Întrebare de la Daniel Horvath, Subiect: Canalele de pe bulevardul Revoluției 1989:

„Când are cineva de gând să repare canalele de pe mijlocul bulevardului Revolutiei 1989, partea cuprinsă între strada Toporașilor și strada Vânătorilor? Trebuie să ne rupem mașinile în așa gropi? Cerem despăgubiri atunci!”

Răspuns: „De câteva zile au început reparațiile la canale și se va ajunge și în zona amintită de dumneavoastră.”

Întrebări de la Andrei A. 1. Subiect: B-dul Revoluției

„Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu limita de viteză pe B-dul Revolutiei, cuprins între giratoriul din Zona Industrială și Ampoi 3. Anume, de ce e limita de 50 km/h într-o zonă cu ocupare rezidențială aproape 0, pe un tronson de drum cu două benzi pe sens? Din cunoștințele mele, administratorul drumului poate stabili o limită în interiorul unei localități de până la 80km/h. Cer o abordare logică și rațională a situației, deci o creștere a limitei macar la 60-70km/h. Nu ați putea face asta dintr-un singur motiv, domnii politisti care stau cu radarul nu ar mai avea „spor” și implicit ar aduce un prejudiciu/deficit fondului local. Țin să precizez că se poate și se circulă cu ~70km/h fără niciun incident în fiecare zi și noapte cât nu sunt amplasate „organele” legii pe acostament pentru a asigura „fluidizarea traficului” și pentru a „preveni accidentele”.”

2. Subiect: Schit (pentru a mări imaginea, dați click pe poză)

„Bună ziua, am să semnalez și eu o problemă dintr-o intersecție din zona Schit. Imaginea atașata este mai veche (preluata via norc.ro street view), problema e următoarea: în acel colț, astăzi se găsește amplasată o casă, nu stiu cum ar fi putut obține autorizație de construcție. Vizibilitatea este zero, semnul de cedează trecerea nu-și are rostul, tot timpul trec acolo la risc, nu vezi nimic de construcție. Propun amplasarea unui indicator-tip oglindă pentru că nu ai cum să știi/vezi dacă vine cineva dinspre Str. Cracii Primarite (Biserică). E o investiție mică și asigură o fluidizare a traficului și o creștere a siguranței.”

Răspuns: (ambele solicitări) „Vom cere avizul Poliției Rutiere în legătură cu ambele probleme semnalate de dumneavoastră. Dacă răspunsul va fi unul favorabil, atunci se vor demara procedurile pentru soluționare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax