Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Autorităţile cer cooperare din partea cetăţenilor pentru recensământul general agricol

Publicat

Începând cu această lună, în România se desfăşoară un nou recensământ general agricol, prin reactualizarea datelor privind suprafeţele agricole existente, efectivele de animale, sistemele de irigaţii, numărul producătorilor agricoli şi nivelul de dotare a fermelor. La recensământul general agricol, care va dura până în 31 ianuarie 2011, sunt înregistrate toate unităţile agricole, indiferent de tipul de proprietate şi forma de organizare.

Autorităţile spun că informaţiile obţinute prin efectuarea recensământului  sunt extrem de importante, deoarece, în baza lor, se vor elabora ulterior noi reglementari în politicile guvernamentale, în domeniul dezvoltării rurale.

„Informaţiile pe care cetăţenii le comunică recenzorilor sunt strict confidenţiale, ele nu vor fi publice şi nu vor fi utilizate în vederea stabilirii unor impozite asupra animalelor sau suprafeţelor de teren. În consecinţă,  nu există motive pentru cetăţeni să manifeste reţineri în privinţa declarării datelor reale”, au precizat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Alba, într-un comunicat de presă.

La ora actuală, la nivelul judeţului Aba, din totalul de 124.555 formulare, au fost completate 8.667,  adică un  procent de 6,96%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax