Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BAZINUL OLIMPIC din Alba Iulia se REDESCHIDE în 2 decembrie, după o lună şi jumătate de lucrări pentru revizie şi igienizare

Publicat

bazin olimpic alba iulia Reprezentanţii Primăriei au confirmat pentru Alba24 că Bazinul Olimpic din Alba Iulia se redeschide miercuri, 2 decembrie, după o lună şi jumătate în care accesul publicului a fost oprit, pentru lucrări de revizie şi igienizare.

Reamintim că iniţial perioada anunţată a fost de trei săptămâni de închidere a bazinului, din data de 11 octombrie.

„Dat fiind faptul ca zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie sunt declarate nelucrătoare, s-a luat decizia redeschiderii bazinului din data de 2 decembrie. În prezent temperatura apei este de 25° C, urmând ca până la data menţionată să ajungă la nivelul optim, 28°C”, au transmis reprezentanţii Primăriei.

Bazinul Olimpic a fost redeschis, după patru ani de lucrări de modernizare, în 18 iulie 2014.

Valoarea totală a investiţiei din partea CNI fost de 11.768.180 lei, iar din bugetul local au mai fost alocaţi alţi 1.275.876 lei, pentru sistemul de acces, mobilier, dotare, dar şi costuri de consolidare a structurii bazinului. Bazinul Olimpic are, pe lângă sala propriu-zisă, cu piscină acoperită şi saună umedă şi uscată, vestiare, duşuri utilate cu uscătoare, cabinet medical. Firma care a executat lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic este SC TIM SA Cluj Napoca.

(P)   Costume de baie pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Administraţia locală a suportat financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separare a circuitelor de acces în incinta bazinului, precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare.

Bazinul Olimpic a intrat în reparaţii capitale din 2010, iar deschiderea acestuia a fost amânată de mai multe ori din cauza problemelor legate de finanţare şi a complexităţii lucrărilor.

AICI, tarife şi program.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax