Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şi-au ales cu atenţie cuvintele cu care vor să convingă electoratul. Vezi sloganele de campanie ale candidaţilor USL şi PDL Alba

Publicat

Mai este o zi până când candidaţii partidelor aflate la Putere, dar şi în Opoziţie din Alba se vor lansa oficial în campania electorală, iar, la orice început de drum al unui politician cu putere de convingere, cele mai importante sunt cuvintele. Pentru a afla care sunt acele cuvinte despre care aceştia cred că vor avea ecou în rândurile electoratului, ne-am adresat candidaţilor PDL şi USL Alba la câteva din primăriile de oraş din judeţ: Alba Iulia, Sebeş, Blaj, Aiud, Cugir şi Zlatna.

ALBA IULIA

Primarul Mircea Hava consideră că realizările din anii de mandat pentru Alba Iulia şi albaiulieni sunt suficiente dovezi că merită să rămână la conducerea Primăriei Alba Iulia. Dacă la alegerile trecute, acesta a ieşit în faţa electoratului cu sloganul „Fapte, nu poveşti!”, anul acesta, Hava crede că este „Recomandat de ce a realizat!”, iar acesta este sloganul său de campanie.

Actualul primar al municipiului Alba Iulia susţine că PDL face o campanie electorală în care faptele vorbesc: „Avem ce să spunem, avem ce să arătăm şi nu trebuie să îi convingem pe oameni de necesitatea continuităţii. Mergem pe ceea ce am spus tot timpul, orice om politic care este de 4 ani ales, numit, trebuie să se caracterizeze prin ceea ce a făcut”.

„Alba Iulia, Familia mea!„, acesta este sloganul cu care Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia este convins că va câştiga alegerile locale din această vară. Atunci când vorbeşte de familie, Potor susţine că nu se referă doar la soţia şi fiica sa, pe care le preţuieşte mai presus de orice, ci şi la familia USL, familia Alba Iulia, familia România. Liberalul că a ales cuvântul familie în sloganul de campanie, pentru că, în opinia sa, familia este elementul definitoriu într-o societate şi că va face orice să nu o dezamăgească.

La alegerile locale, Potor susţine că reprezintă schimbarea şi că atuurile sale sunt acelea că vine dintr-un mediu cu performanţe profesionale, că are o echipă de prieteni şi specialişti redutabili şi, nu în ultimul rând, că nu are o agendă personală, ci o agendă a oraşului.

SEBEŞ

Candidatul USL la Primăria Sebeş vrea ca, în următorul său mandat, să recâştige încrederea cetăţenilor în administraţia locală, iar sloganul lui Alexandru Dăncilă se conturează în jurul acestei idei. Acesta va intra în campanie sub deviza „Cunosc, vreau şi împreună vom schimba oraşul!”. În cazul în care va câştiga electoratul din Sebeş, Dăncilă se va afla la al doilea mandat la conducerea Primăriei Sebeş.

Dorin Nistor, omul în care PDL Alba şi-a pus toată încrederea că va obţine fotoliul de primar al Sebeşului, este convins că locuitorii au nevoie de ceva nou. Sloganul omului politic este „Proiecte noi. Primar nou. Dorin Nistor, omul vostru„.

Nistor este sigur că are forţa să schimbe viaţa cetăţenilor municipiului Sebeş şi va ieşi în faţa electoratului cu proiecte concrete: „Tinereţea mea îmi dă putere de muncă pentru a reuşi ce îmi propun pentru Sebeş, Lancrăm, Petreşti şi Răhău-proiecte noi pe bani europeni. În 10 iunie vă aştept la vot!”

BLAJ

Valentin Rotar, primar Blaj

Primarul PDL al Blajului este hotărât să obţină cât mai multe mandate şi consideră că investiţiile derulate de când se află la conducerea primăriei îl vor recomanda în faţa electoratului. Sloganul lui  Valentin Rotar este „Rotar în continuare primar”. Potrivit acestuia, ce a modernizat el în Blaj în 4 ani nu s-a făcut până acum nici în 50 de ani.

Claudiu Nicuşan, candidatul USL la locale va ieşi în campanie cu un slogan comun tuturor candidaţilor USL la aceste alegeri. Deviza sa este „Prosperitate fără austeritate”, dar şi „Experienţă şi devotament pentru oameni”. Aleşii USL Alba, cu unele excepţii au hotărât de comun acord că, la aceste alegeri, se vor uni sub acelaşi slogan.

CUGIR

Dacă primarul USL, Adrian Teban va merge, ca şi colegii săi, sub sloganul „Experienţă şi devotament pentru oameni”, Camelia Dumitrean, candidatul PDL Alba la Cugir va intra în campania electorală „Un om devotat oamenilor!”

ZLATNA

Actual primar al Zlatnei şi candidatul PDL Alba la alegerile din vară vrea să continue în următorul mandat proiectele începute în aceşti ani. Silviu Ponoran intră în campanie cu sloganul „Fac ce am promis!” şi pentru a-şi etala realizările îi îndeamnă pe cetăţeni să se plimbe prin Zlatna, dar şi la planul Ponoran de acum 8 ani. Primarul susţine că, în actualul mandat, a depăşit ca număr de realizări, planurile trasate în urmă cu 8 ani.

Emanoil Emil Nistor, candidatul USL la primăria din Zlatna şi-a ales cu atenţie cuvintele sloganului de campanie. Acesta va convinge electoratul sub deviza „Aproape de oameni, împreună cu ei. Prietenie – siguranţă – demnitate!”. Nistor îşi propune ca, după ceva câştiga alegerile, să creeze noi locuri de muncă pentru cetăţeni şi redeschiderea spitalului din Zlatna.

AIUD

Dacă Oana Badea, candidata PDL la Primăria Aiud este singura care nu a dorit să facă public sloganul cu care se va prezenta în faţa electoratului. Actualul primar al Aiudului, Mihai Horaţiu Josan şi omul pe care mizează USL are o deviză simplă şi cât se poate de directă: „În 10 iunie, ştii ce votezi”.

La început de campanie, le urăm succes!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sebesan

    vineri, 11.05.2012 at 09:24

    „filmul” cu Dancila l-am mai vazut si nu ne-a placut. Next !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax