Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MAI ATENȚI CU FOCUL: Cele mai puţine incendii din ţară, în judeţul Alba

Publicat

isu

Media incendiilor la o sută de mii de locuitori în ceea ce priveşte judeţul Alba este de 33, iar media incendiilor la mia de kilometri pătraţi este de 20, sub media înregistrată pe ţară, de 49 la o sută de mii de locuitori, respectiv 47 la mia de kilometri pătraţi.

În acest an s-au înregistrat 140 de incendii, cu 26,6% mai puţine faţă de 2009, în medie 12 incendii pe lună.

Cele mai multe intervenţii la incendii au avut drept cauză instalaţii electrice, aparate şi echipamente electrice defecte ori cu improvizaţii, coşuri de fum cu improvizaţii sau defecţiuni, iar în 12 cazuri, reprezentând 8,59% din totalul incendiilor de peste an, au fost acţiuni intenţionate.

Datele au fost prezentate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Unirea” al judeţului Alba, marţi, cu ocazia prezentării raportului activităţii pe anul 2010. Inspectorul şef ISU Alba, Dorel Sofica a precizat că judeţul Alba se situează pe locul I la nivel naţional, cu cel mai redus număr de incendii. Pompierii nu s-au luptat doar cu focul, ci au desfăşurat şi acţiuni de control de prevenire a incendiilor în gospodăriile cetăţenilor, dar şi la instituţiile publice. Se constată astfel că s-a redus în acest an şi numărul incendiilor în gospodării, cu 27,8% faţă de 2009.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax