Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conflict în familie, tranșat în instanță de judecătorii din Blaj. Un bărbat, condamnat după ce și-a amenințat fratele cu moartea

Publicat

Un conflict între doi frați din Alba a fost tranșat în instanță, de magistrații din Blaj. Decizia vine la aproape doi ani de la un scandal, în stradă între cei doi.

În data de 30 aprilie 2024, unul dintre cei doi frați a fost condamnat pentru amenințare. 

Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat s-a petrecut în data de 3 septembrie 2022. Atunci unul dintre frați a ajuns la domiciliul mamei sale pentru a lăsa mai multe bunuri.

I-a spus fratelui său să lege câinele ca animalul să nu iasă din curte. Însă bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. În acel moment s-a enervat și a început să își amenințe fratele.

”(…) s-a enervat, a început să îi adreseze persoanei vătămate injurii și l-a amenințat, spunându-i „te omor, îţi dau în cap. Persoana vătămată  a ieșit din curte, a intrat în autoturismul său și a apelat organele de poliție prin SNUAU 112.

În continuare, inculpatul, având în mână o bâtă, s-a dus după el, a introdus bâta pe geamul deschis de la portieră și a repetat aceleași amenințări, respectiv, „ te omor, îţi dau în cap”, au notat magistrații.

Dosar penal și judecătă la Judecătoria Blaj

În urma apelului la 112 și a intervenției poliției, un dosar penal a fost deschis. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Blaj, iar aproape doi ani mai târziu, a primit și o rezolvare.

Pentru fapta de amenințare bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 1500 de lei amendă penală, cu amânare. Însă a fost obligat și la plata a 3000 de lei cheltuieli judiciare față de fratele său.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax