Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Întâlnire pentru tineri, la Biserica Ortodoxă “Sfânta Ecaterina” din Alba Iulia. Dezbateri despre ştiinţă şi înţelepciune

Publicat

sfant

biserica sfanta ecaterina alba iulia Grupul pentru tineret al Protopopiatului Alba Iulia, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Alba Iulia – Sfânta Ecaterina organizează duminică, 19 martie, de la ora 17.00, la biserica parohială, o conferință pentru tinerii liceeni.

Intitulată “Miracolul cunoaşterii– Știința, Filosofia și Teologia în dialog”, conferinţa va fi moderată paroh Ignat Nicolae, consilier al sectorului de asistență socială al Arhiepiscopiei Alba Iulia. Intivat este deacon lector dr. Adrian Sorin Mihalache.

Vor fi abordate diverse teme de actualitate privind problemele cu care se confruntă astăzi tinerii: a ști vs. a fi, apariția vieții, știință vs. înțelepciune sau biruința asupra suferinței și a morții. De asemenea, se vor căuta răspunsuri la întrebări cum ar fi: Ce este energia? Dar spațiul – timpul? sau Care este legătura dintre minte și trup, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax