Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Fabian Himcinschi, dorit de FC Zurich

Publicat

Gruparea elvețiană FC Zurich a pus ochii pe atacantul Unirii, Fabian Himcinschi. Fotbalistul ar putea părăsi gruparea „alb-negrilor”, ținând cont de situația financiară disperată în care se află gruparea albaiuliană. ”Eu am auzit de interesul unor echipe pentru mine, dar nu știu nimic cu exactitate, tratativele nu se poartă la nivelul meu. Eu mi-aș dori să fac pasul spre o echipă mare, dar nu depinde doar de mine”, a declarat, pentru Alba24.ro, Fabian Himcinschi, fotbalist de serviciile căruia s-a mai interesat și o echipă din Germania.

Tânărul albaiulian ar putea pleca în Elveția să susțină probe de joc, în luna ianuarie. FC Zurich se ocupă în mod special de creșterea tinerelor talente, clubul elvețian având o academie în acest sens.

Fotbalistul este un produs 100% al Unirii Alba Iulia, talentul acestuia fiind „șlefuit” mai întâi de Vasile Ursu, pentru ca, mai apoi Alexandru Kalanyoș, Neluțu Popa, Adrian Falub, Blaz Sliskovic, Marius Baciu, dar și tatăl acestuia, Adorian Himcinschi să-și pună amprenta pe pregătirea jucătorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax