Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Foştii contracandidaţi Călin Potor şi Angelica Mocan, la aceeaşi masă politică

Publicat

„Destinele politice” ale lui Călin Potor şi Angelicăi Mocan s-au întâlnit, la sfârşitul anului 2010, pe teren neutru. După ce, la alegerile parlamentare din noiembrie 2008, cei doi duceau o luptă aprigă în campania electorală pentru Colegiul Uninominal Nr. 1 Alba Iulia – Angelica Mocan, aflată atunci pe frontul PSD, iar Călin Potor, pe frontul PD-L -, au devenit, astăzi, colegi de partid şi vor lupta împreună pentru aducerea PNL în fruntea sondajelor de opinie, intrând în competiţie cu foştii colegi social-democraţi, respectiv democrat-liberali.

„Sorţii a făcut ca, în urmă cu doi ani, să fim competitori pentru locul de deputat, la aceeaşi circumscripţie deosebit de importantă a Alba Iuliei. M-am simţit atunci nedreptăţită, de două ori: pe de o parte, pentru că reprezentam un partid etichetat ca şi comunist, etichetă ce s-a dovedit greu de dezlipit, pe de altă parte pentru că aveam un contracandidat care aparţinea unei echipe ce părea, din start, câştigătoare. Am apreciat calităţile personale ale domnului Potor, care a dovedit că este un competitor elegant şi redutabil. Mă bucur că am ajuns amândoi în situaţia de a fi în acelaşi partid politic, de a susţine un proiect comun, mai presus de doctrine politice aclamate cu ipocrizie şi agresivitate. Soarta a făcut ca eu să mă dezlipesc de eticheta de comunist, iar domnul Potor să se poată dezlipi de ipocrizia acelei echipe câştigătoare, în raport de acţiune de pe urma căreia cetăţenii au avut de pierdut, dar şi de suferit”, a declarat Angelica Mocan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax