Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL: CS Zlatna vrea victorie la Dej

Publicat

Unica reprezentantă a județului Alba în Liga a III-a, CS Zlatna se va deplasa, vineri, la Dej, pentru jocul cu formația locală, Unirea. 

După ce, în etapa de debut, echipa pregătită de Ioan Ilie a învins cu 3-0 Unirea Florești, acum tehnicianul „aurarilor” speră ca echipa pe care o pregătește să vină cu minim un punct, de la Dej. ”Voi aborda meciul de la Dej la fel cum abordez toate meciurile, la victorie. Merg să nu pierd, să câștig toate cele trei puncte. Unirea Dej e o echipă tânără, muncitoare, care joacă bine față de turul campionatului”, a declarat Ioan Ilie, antrenor principal CS Zlatna.

Tehnicianul grupării din Zlatna nu va putea conta, vineri, pe serviciile lui Neagu și Toma. Dacă primul este accidentat, al doilea este suspendat, pentru cumul de cartonașe galbene. ”Se va simți foarte mult lipsa celor doi jucători. Ei sunt jucători de bază, cu experiență, dar sper că cei care-i vor înlocui să fie la înălțime și să-i înlocuiască cu succes”, a mai spus Ioan  Ilie.

În această iarnă, CS Zlatna a transferat și câțiva jucători din Liga a IV-a – aici îi putem aminti pe Colcer (foto, în roșu) și Alin Gherman -, antrenorul fiind mulțumit de cei doi și de evoluțiile acestora. ”Fotbaliștii veniți de la Liga a IV-a s-au adaptat foarte bine, aceștia vor putea crește mult, ei sunt băieți muncitori, inteligenți, totul depinde numai de ei”, a încheiat Ioan Ilie.

Partida dintre Unirea Dej şi CS Zlatna va avea loc vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din  Dej.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax