Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Școala din Acmariu va intra în renovare anul acesta. Vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman: „Clădirea este praf”

Publicat

Școala din Acmariu, aflată într-un stadiu de degradare aproape periculoasă, a intrat în vizorul Consiliului Județean Alba și a devenit o prioritate pe lista investițiilor din acest an. Vicepreședintele Florin Roman, aflat într-o vizită la fața locului, a hotărât, împreună cu primarul comunei Blandiana, Nicolae Gherman, să înceapă lucrările de reabilitare a clădirii, printr-un efort financiar comun. 

În acest an se vor realiza lucrările de reabilitare a interiorului și a acoperișului, iar anul viitor se va continua cu exteriorul. Tot anul acesta, vor fi reparate băile de la școala din Blandiana și va fi înlocuit și acoperișul Căminului Cultural din Acmariu.

Pentru aceste lucrări, Consiliul Judetean a alocat 150.000 lei.

„Școala din Blandiana este praf. Am convenit cu dl primar Gherman ca din contribuția CJ Alba si a primăriei, se va trece în prima fază la înlocuirea acoperișului, iar apoi la reabilitare interioară, urmând ca anul viitor să se execute lucrările la partea exterioară. Tot în acest an vor fi reparate grupurile sociale la școala Blandiana și va fi înlocuit acoperișul la căminul din Acmariu”, a precizat Florin Roman, pe pagina saa de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marcela

    joi, 07.03.2013 at 07:43

    Am mai aflat ca Acmariu e comuna?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax