|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24. Sârma, soluția românească, ieftină și de durată. Cum a înlocuit „spiderman” un stâlp de gard căzut, la Aiud

collagesarO veche zicală spune că românul știe să repare orice, dacă îi dai o bucată de sârmă și un patent. Un cititor Alba24 a surprins un asemnea caz, la Colegiul Național Titu Maiorescu din Aiud. După ce stâlpul din cărămidă a unui gard a căzut, spațiul rămas liber a fost „închis” temporar cu sârmă.

Lucrarea pare să fie făcută de un adevărat „spiderman”, care a împletit cu migală sârma astfel încât să închidă spațiul rămas liber.

„Soluția românească, ieftină și de durată. La Colegiul Național Titu Maiorescu a căzut un stâlp a unui gard, iar pentru reparația lui s-a găsit o soluție rapidă, sârma”, a scris cititorul Alba24.

Până când stâlpul va fi refăcut, soluția inedită aleasă de „meșter” pare să fie cea mai bună, ieftină și rapidă variantă pentru a „închide” locul rămas liber.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601505avatar Publicat de pe 7 octombrie 2017 şi actualizat pe 8 octombrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO ȘTIREA TA pe Alba24. Sârma, soluția românească, ieftină și de durată. Cum a înlocuit „spiderman” un stâlp de gard căzut, la Aiud”

  1. Un cetatean realist
    avatar

    Doriti sa se repare peste noapte?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI