Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Constituirea Consiliului Judeţean Alba. Florin Roman şi Alin Cucui, noii vicepreşedinţi

dumitrel

Publicat

Luni, de la ora 14.00, s-a desfăşurat şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Alba. Noii aleși în funcțiile de consilieri județeni au fost validați, cu o singură schimbare: Dumitru Chiriac în locul lui Alexandru Danciu, pe lista reprezentanţilor PDL. Noii vicepreşedinţi CJ Alba sunt Florin Roman şi Alin Cucui.

UPDATE: La începutul şedinţei, a fost aprobată comisia de validare: Marcel Simion, Nicolae Puşcă, Marin Cenuşă, Mihai Nicuşor, Claudiu Răcuci. Preşedintele comisiei a fost Marcel Simion. Comisia a validat mandatele pentru cei 32 de consilieri judeţeni. A fost aprobată retragerea lui Alexandru Danciu de pe lista propusă de consilieri şi includerea lui Dumitru Chiriac în locul său.

Dintre reprezentanţii PDL, la şedinţa CJ participă şi preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, candidatul PDL la Primăria Sebeş, Dorin Nistor, fostul viceprimar al Sebeșului, Adrian Bogdan, deputatul Clement Negruț, fostul inspector ISJ Alba, Cornel Sandu, primarul de la Blaj, Gheorghe Rotar, primarul din Aiud, Horațiu Josan dar şi alţii.

UPDATE Ora 14.28: Au fost propuşi pentru funcţiile de vicepreşedinţi: PDL – Alin Cucui, PNL – Florin Roman, PP-DD Ion Marincaş, PSD – Ioan Florea. Ion Marincaş l-a propus „în glumă”, ca o diversiune, din partea PDL, pe Sorin Bumb, nominalizare acceptată de cei prezenţi în CJ, mai puţin de cel propus.

UPDATE Ora 14.39: A început votul secret pentru alegerea vicepreşedinţilor.

UPDATE Ora 14.50: Comisia a finalizat alegerea vicepreşedinţilor. S-au exprimat 33 de voturi. Alin Cucui a câştigat 23 de voturi pentru şi 10 împotrivă, iar Florin Roman – 23 de voturi pentru, 10 împotrivă. Ion Marincaş are 10 voturi pentru şi 23 împotrivă, la fel ca Ioan Florea – 10 voturi pentru şi 23 împotrivă.

Florin Roman şi Alin Cucui sunt noii vicepreşedinţi ai CJ Alba.

Florin Roman le-a mulţumit tuturor colegilor pentru încredere: „Astăzi s-a revenit la o stare de normalitate, s-a încheiat campania electorală, avem nevoie să unim şi nu să dezbinăm. Împreună cu Ion Dumitrel, Alin Cucui şi restul colegilor, vom face tot ce e mai bine pentru judeţul Alba şi peste 4 ani ne vom mândri cu ce am făcut”.

Alin Cucui s-a declarat onorat că a primit şansa de a continua munca începută alături de preşedintele CJ, Ion Dumitrel acum 4 ani. „Sper ca împreună să luăm cele mai bune decizii pentru Alba. Îmi propun să am o relaţie foarte bună cu toţi primarii din judeţul Alba”.

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a declarat că noii vicepreședinți vor avea aceleași sarcini care au existat și până acum în CJ: Alin Cucui va fi responsabil pe partea tehnică, iar Florin Roman va răspunde de partea economică a județului Alba.

Înaintea şedinţei de constituire a CJ Alba, preşedintele Ion Dumitrel a declarat că îl sprijină pentru funcţia de vicepreşedinte pe Alin Cucui, care a mai ocupat şi înainte acest fotoliu. PNL anunțase că urma să îi propună pentru funcția de adjunct al președintelui pe Florin Roman și Dumitru Fulea, PP-DD l-a susținut pe Ion Marincaș, candidat la funcția de președinte CJ la alegerile locale, iar PSD dorea să-i recomande pe Ioan Florea și Mihaela Mih Dehelean.

În urma alegerilor locale, Consiliul Județean are următoarea structură: 15 posturi PDL, 14 locuri USL și 3 posturi PP-DD.

Vă prezentăm componența Consiliului Județean Alba:

PDL

1. Alin Cucui

2. Sorin Bumb

3. Ioan Fulea

4. Claudiu Vasile Răcuci

5. Marius Nicolae Hațegan

6. Lucian Mihai Morar

7. Gheorghe Iviniș

8. Marcel Simion

9. Marcel Stan

10. Igor Cojocaru

11. Virgil Tătar

12. Cornel Filipescu

13. Nicolae Truță

14. Gabriel Cîra

15. Dumitru Chiriac

USL

1. Simion Crețu (PNL)

2. Ioan Dîrzu (PSD)

3. Mihai Mircea Nicușor (PNL)

4. Ioan Florea (PSD)

5. Florin Roman (PNL)

6. Virgil Nicolae Narița (PSD)

7. Romul Popa (PNL)

8. Petru Romi Dragosin (PSD)

9. Cristian Dan Pașca (PNL)

10. Dorin Sandea (PSD)

11. Angelica Mocan (PNL)

12. Nicolae Pușcă (PSD)

13. Dumitru Fulea (PNL)

14. Eugenia Marcela Dărămuș (PSD)

PP-DD

1. Ion Marincaș

2. Horațiu Mugur Bibolar

3. Marin Cenușă

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=393]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. primarelul

    luni, 25.06.2012 at 14:58

    aceeasi greata infinita………………………

  2. Manea Simedru

    luni, 25.06.2012 at 15:14

    Dumnezeu v-a dat minte tuturor , mai putin pp-0-otv si ati luat ce-a mai inteleapta hotarire de a numi un viceprimar USL-ist. si nu pp-0-tv , priviti mutrele militienilor marincas si biboul horatiu mugurescu care sunt disperati , dar urmeaza „infringerea” ultima pentru pp-0-tv cit de curind si sa fie clar ca niciodata nu vor avea un cuvint de spus in CJ Alba … Asa au dat , asa au … primit !

  3. Claudiu

    luni, 25.06.2012 at 15:22

    Bravo !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax