Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Grav accident de circulaţie între Alba Iulia şi Drâmbar. Două persoane transportate la spital în stare gravă

Publicat

Circulaţia a fost blocată duminică seara, în jurul orei 20.30, între Drâmbar şi Alba Iulia, din cauza unui accident de circulaţie. Potrivit IPJ Alba, au fost implicate două autoturisme, iar 2 persoane au fost încarcerate.

Este vorba despre un Volkswagen Golf şi un BMW, care au intrat în coliziune. Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului a fost şoferul autoturismului marca Volkswagen Golf. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW. Pasagerii maşinii Volkswagen Golf au fost încarcerati între fiarele contorsionate, iar un echipaj ISU a acţionat pentru salvarea acestora. În BMW se aflau trei persoane – un copil şi doi adulţi -, care se află în afara oricărui pericol.

UPDATE Ora 21.34 Echipajele ISU au reuşit descarcerarea celor două persoane. Este vorba despre un bărbat şi o femeie, ambii din Alba Iulia, care au fost transportaţi de urgenţă la spital. Starea acestora este gravă dar, din primele investigaţii, viaţa lor nu este în pericol. Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului.

UPDATE Ora 22.00 Potrivit IPJ Alba, starea femeii este stabilă. Aceasta s-a deplasat pe propriile picioare la ambulanţă, dar bărbatul este mai grav. Ambii se află la Spitalul Judeţean Alba, unde vor fi supuşi unor investigaţii suplimentare. Deocamdată nu se cunosc date despre identitatea victimelor. Circulaţia în zonă a fost reluată.

UPDATE Ora 23.15 Investigaţiile efectuate de medici au arătat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral de gradul I şi urmează să fie supus unor radiografii suplimentare. Acesta are 27 de ani şi este din Şpring. Cealaltă victimă, o tânără de 21 de ani, este stabilă şi în afara oricărui pericol. Cei doi vor rămâne sub supraveghere medicală.

Vă prezentă comunicatul IPJ Alba:

La data de 02.10.2011, ora 20:50, pe DJ 107C D.S., de 27 de ani, din comuna Şpring, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Drâmbar – Alba Iulia, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din direcţia Alba Iulia -Drâmbar de C.O., de 24 de ani, din comuna Ciugud.

În urma accidentului D.S. şi o femeie pasageră pe scaunul din dreapta a autoturismului condus de acesta au fost răniţi grav. Cercetările sunt continuate”.

Comunicatul ISU Alba cu privire la accident:

„Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a fost solicitat în data de 02.10.2011, ora 20.50 pentru a interveni la un accident de circulaţie produs pe DJ 106, pe raza localităţii Ciugud (Drâmbar), între 2 autoturisme. În urma impactului dintre cele două autovehicule, 2 persoane au rămas încarcerate. Ne-am deplasat la faţa locului cu două autospeciale complexe de intervenţie pentru lucru cu apă şi spumă, descarcerare şi o ambulanţă SMURD executând manevre pentru scoaterea persoanelor din autovehicule, acordarea primului ajutor medical şi pentru spălarea carosabilului de carburanţii şi lubrifianţii scurşi în urma impactului. Victimele au fost predate Serviciului de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax