Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu în satul Păgida. Flăcările au cuprins o maşină, garajul de lemn şi acoperişul casei vecine. Pagube de 25.000 lei

Publicat

Un autoturism a explodat în flăcări, luni, în localitatea Păgida. Maşina se afla într-un garaj de lemn, iar în urma incendiului aceasta a ars în proporţie de 95%, flăcările au mistuit garajul pe o suprafaţă de 32 mp, precum şi acoperişul casei vecine, pe o suprafaţă de 72 mp. Pagubele se ridică la 25.000 lei, iar cauza cea mai probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii.

Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină, luni, la ora 16.25, în localitatea Păgida, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui R.D.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Ca urmare a incendiului, au ars autoturismul aflat în garaj, în proporţie de 95%, garajul confecţionat din lemn pe o suprafaţă de circa 32 mp şi acoperişul casei învecinate pe o suprafaţă de aproximativ 72 mp. Pagubele produse se ridică la circa 25.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 200.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric la instalaţia electrică a autoturismului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax