Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii vor asigura ordinea şi siguranţa publică la manifestările cultural artistice din perioada 28 aprilie-2 mai

Publicat

În zilele de 28 şi 29 aprilie, echipaje din cadrul Jandarmeriei Alba vor participa la a patra ediţie a „Zilelor Cetăţii Alba Carolina”, cu misiunea de a asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul activităţilor organizate cu această ocazie. În perioada 1-2 mai, jandarmii vor monitoriza, la Cugir, buna desfăşurare a celei de-a V –a ediţii a Festivalului Folk „Zilele Tineretului”, acţionând pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, fiind pregătiţi să intervină în cazul în care va fi nevoie. Totodată, în atenţia jandarmilor se vor afla şi manifestările organizate pe întreg cuprinsul judeţului Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii – 1 Mai.

Echipele de jandarmi vor acţiona în scopul prevenirii incidentelor şi protecţiei participanţilor, vor aplica ferm legea atunci când situaţia o va impune, vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta liniştea şi ordinea publică. Jandarmii reamintesc cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul lor şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

Totodată, pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii readuc în atenţie faptul că tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă şi organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la un volum care tulbură liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban constituie contravenţii fiind sancţionate cu amendă de până la 1.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax