Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Let`s Do It Romania”: Diplome pentru cetăţenii care au ieşit la curăţenie în 2010

Publicat

În sala festivă a Hotelului „Parc” din Alba Iulia s-a desfăşurat, recent,  o conferinţă în cadrul căreia au fost înmânate diplome de participare celor care s-au implicat activ şi au susţinut proiectul “Let`s Do It România!”.

Organizatorii acestui eveniment au fost coordonatorul proiectului pentru judeţul Alba, Monica Chindriş și Cosmin Lupu, din partea Prefecturii, care au înmânat diplome de merit instituțiilor publice, organizațiilor nonguvernamentale și sponsorilor care s-au implicat  în buna desfășurare a evenimentului național amintit. Acesta a fost sustinut de catre Romania Green Building Council (RoGBC), o organizatie apolitica, non-profit, care cauta sa încurajeze condiţiile de piaţă, educaţie şi legislaţie, necesare promovării construcţiilor de înaltă performanţă, care sunt în acelaşi timp sustenabile si profitabile.

În aceste zile, în tot judeţul se vor împărţi peste 2000 de diplome de participare pentru fiecare persoană care a ieşit la curăţenie, anul acesta, în 25 septembrie.

Instititutia Prefectului Judeţului Alba a fost participant în cadrul acestor evenimente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax