Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lista de priorități pentru locuințele sociale este finalizată și va fi supusă aprobării consilierilor locali. Urmează repartiția apartamentelor

Publicat

O parte dintre cetățenii evacuați din locuințele naționalizate și retrocedate foștilor proprietari ar putea primi în acest an o locuință socială. Până în prezent a fost întocmită lista de priorități, care urmează să fie supusă aprobării Consiliului Local Alba Iulia, după care se va trece la redactarea listei de repartiții. Din cele trei blocuri de locuințe sociale construite de Primărie, 25 de apartamente sunt finalizate, iar alte 50 sunt în diferite stadii ale lucrărilor. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, lista de priorităţi pentru locuinţe sociale se află în etapa finală, aprobarea în Consiliul Local. În şedinţa de Consiliu Local din data de 26 martie se vor supune spre aprobare listele de priorităţi cu solicitanţii de locuinţe sociale şi a locuinţelor destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din imobile retrocedate foştilor proprietari pe anul 2013. Pentru obținerea locuinţelor sociale s-a întocmit o listă de aproximativ 170 solicitanti, iar pe lista chiriaşilor evacuaţi figurează 6 solicitări.

Serviciul Public de Asistenţă Socială s-a organizat în 12 echipe de câte 2 asistenţi sociali pentru realizarea anchetelor sociale. După finalizarea acestei proceduri, s-a trecut la punctarea cererilor în baza criteriilor aprobate prin HCL 68 din 26 februarie 2013. Comisia de analiză a cererilor, constituită pentru evaluarea acestor solicitări a finalizat procedura, incluziv prin anchete suplimentare în teren.

Ulterior aprobării listei de priorităţi în sedinţa de CL se va trece la întocmirea listei de repartiţii.

În prezent sunt finalizate 25 de apartamente şi încă 50 se află în diferite stadii de execuţie. Pentru aceste 50 de apartamente Primăria caută soluţii de finanţare, în cazul în care solicitarea adresată MDRAP nu va fi aprobată. În situaţia finalizării acestor apartamente se va proceda la repartiţii ulterioare.

Actuala listă de priorităţi aprobată de Consiliul Local se va afişa la sediul SPAS şi la sediul Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Take

    miercuri, 20.03.2013 at 22:53

    Ce-ar fi sa publicati si pe net lista? Iar e ****** primul pe lista??

  2. alexandru

    joi, 21.03.2013 at 10:11

    probabil v-a fi publicata si pe internet:))=))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax