Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Membri noi la PSD Alba Iulia

Publicat

Preşedintele Organizaţiei Locale a PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveianu, se laudă cu performanţe nemaiatinse de organizaţia locală în ultimii ani şi anume creşterea efectivului de membri noi cu 25%, în ultimele cinci luni de când este la conducere, mare parte dintre aceştia fiind tineri.

„PSD Alba Iulia a crescut cu 221 membri noi, practic s-a mărit efectivul de membri de partid cu 25%, în ultimele 5 luni. O performanţă de care sunt mulţumit, pentru că am preferat în această perioadă să construiesc Organizaţia, să activez vechii membri de partid şi, în special, ne-am orientat pentru a primi membrii noi, profesionişti, oameni care nu au nici de pierdut, nici de câştigat ca urmare a implicării politice şi oameni care pun suflet foarte mult pentru a schimba ceva în municipiul Alba Iulia.
Practic, am primit în partid profesionişti, de la medici, avocaţi, notari şi până la muncitori, profesori, oameni care au o conduită morală în societate”, a declarat Ovidiu Jidveianu.

Acesta a ţinut să precizeze că PSD Alba Iulia încearcă să ofere o alternativă locală prin promovarea tinerilor.

În prezent, în Organizaţia locală a PSD Alba Iulia sunt înscrişi aproximativ 1.200 de membri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax