Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

URĂRI DE PAŞTE 2023 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Publicat

mesaje de pasti

Urări, felicitări, mesaje de Paști 2023: Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Paște dorim să transmitem un mesaj care să ne reprezinte, prietenilor şi cunoştinţelor. Vă prezentăm în continuare câteva variante din care vă puteţi inspira pentru a compune un mesaj ce poate fi transmis prin SMS, Facebook, internet.

MESAJE DE PASTE

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Vezi și MESAJE de Sfântul Gheorghe: SMS de „La mulți ani” pe care le poți trimite celor dragi de ziua numelui

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Citește și MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI, SMS de Sfinţii Constantin şi Elena

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2023 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Citește și MESAJE de Sfântul Alexandru: Idei de urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc ziua numelui

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

MESAJE DE PASTE CU IEPURASI!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

FELICITARI DE PASTE

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiţi împreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

mesaj pasti catedrala

URĂRI DE PAȘTI

– Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

– Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

– Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

– Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

– În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

„Dumnezeu S-a facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh” (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat!

– Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

– Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

– Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

– Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

– Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

– Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

– E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

– Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

– Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

MESAJE HAIOASE DE PAȘTE

  • – Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!
    – Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
  • – Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!
  • – Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.
  • – Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.
  • – Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!
  • – Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!
  • – Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!
  • – Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE
  • – Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.
  • – Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!
  • – 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!
  • Umblă veste-n tot oraşul / Cum că vine iepuraşul / Să v-aducă pe-nserat / Paşte bun şi Luminat!.

MESAJE BINECUVÂNTATE DE PAȘTE

-Fie ca sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină și liniște sufletească. Să vă vegheze îngerii iertării și păcii și frumoasa primăvară să vă intre în suflet.

-Fie ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă intre lumina în case și în viață. Paște fericit.

-Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.

-Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită. Cu multă prețuire

-Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

-Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îti scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.

-De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!

-Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.

-Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

-Pastele este o mareata promisiune prin care Domnul ne aduce in preajma renasterii noastre in fiecare an .Fie ca promisiunea Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie ! Paste fericit !

-Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui .Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug , succes si fericire.Un Paste fericit !

-Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata , astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .
Un Paste fericit !

FELICITĂRI DE PAȘTE FERICIT!

-„Fie ca toti barbatii si femeile de pe pamant sa se socoteasca nemuritori.Fie ca ei sa traiasca revelatia invierii lui Iisus.Fie ca oricare dintre ei sa poata spune nu numai „Cristos a inviat” , ci si ” Eu voi invia !”
Phillips Brooks

-Pastele ne daruieste veselie , Pastele ne ofera fericire .Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului , Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire … Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine !

-Crucea purtata de Cristos ne dovedeste ca dragostea Domnului ajunge pana in cele mai nepatrunse profunzimi , ca ea se imparte fara nici o preferinta tuturor si dureaza o eternitate.
Fred Barlow

-”Iisus nu ne poate uita ; am fost incrustati cu totii in palmele mainilor lui.”
Lois Picillo

-Piatra ce inchidea mormantul lui Cristos a fost data de o parte nu pentru a-i permite lui Iisus sa iasa , ci pentru a le lasa pe femeile credincioase sa intre.
Peter Marshall

-Invierea lui Cristos mi-a oferit sansa sa dau vietii mele un sens si o semnificatie si sa pornesc mereu pe un nou drum , indiferent de ceea ce mi se intampla.
Robert Flatt

-Spiritul Pastelui este strabatut de speranta , dragoste si o viata implinita ! Un Paste fericit !

-Simtamantul daruit de Paste nu se sfarseste niciodata ; el este un semn al renasterii naturii si o promisiune a unei noi vieti in prietenie si dragoste.Un Paste fericit pentru cel mai bun prieten / cea mai buna prietena !

-Pomii infloriti , florile proaspat deschise si cantecul zglobiu al pasarilor , cu toate imi soptesc ca a sosit Pastele . Iti simt sufletul cald si aproape cu prilejul fiecarui Pasti , dar si a fiecarei zi din viata.Un Paste fericit !

-Iti doresc un Paste foarte fericit , dragoste din plin si cele mai bune urari.Fie ca zilele Pastelui si ale acestui an sa iti ofere o multime de fericire si bucurie in viata .Sa ai o viata imbelsugata in iubire si sa sarbatoresti Pastele de cel putin 100 de ori ! Un Paste fericit !

-Cristos a inviat daruindu-ne o noua viata , astfel incat fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa bucure de ea.Paste fericit !

-Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Paste Fericit!

-E-n somn de salcii un vis de rastignire, /E plans de miei si plaiuri cu verdeata,/Hristos sa va aduca lumina/In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.

MESAJE FRUMOASE DE PAȘTI

-Sarbatori senine si pace in suflet!

-Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflet, Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre!

-Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii lui Iisus!

-Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

-In noaptea de inviere clopotele bat,/Iar eu iti spun cu drag: Hristos a Inviat!

-Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele!

-16 iepurasi: 8 se spioneaza,/5 sunt la somnic si frumos viseaza,/2 mai albiori dau cadou de Sarbatori,/Iar ultimul a citit: Un nou Paste fericit!

-Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,/Crede si uita tot ce-ai indurat./EL ti-e lumina, caci EL te-a creat./Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,/Hristos a inviat!

-Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…
PASTE FERICIT!

-In noaptea Invierii, cand clopotele bat,/Cu lumanari aprinse, cu sufletul curat,/Sa spunem impreuna… Hristos a inviat!

-Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

-Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

-Taina invierii… ce nu am da sa o primim,/Doar prin iertare si iubire o gasim,/Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,/Hristos a inviat!

-Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua invierii!

-Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit!

-Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

-Iepurasul mustacios/E de Paste norocos,/Nu-ti lasa cadou in ghete,/Are el alte secrete:/Pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript/Si un Paste Fericit!

-Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul/Sa v-aduca pe-nserat/Paste bun si Luminat!

-In copaci prin vechi coroane/Seve urca in artere/S-ar parea ca-n tevi de orga/Suie slava de-nviere.

-Paste mielul fericit,/Oul șade inrosit,/De rușine s-a scumpit,/Iar iubitul iepuroi/Să-ti aducă euroi,/Fericire, sănătate, mult noroc si spor la toate.

Mesaje de Paști de pe internet

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil! Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!

Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Fie ca Învierea lui Iisus Hristos să ne inspire să fim mai buni, mai milostivi și să ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Paște Fericit!

Paște fericit! Această perioadă să-și aducă multă fericire, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi!

Fie ca lumina Învierii să vă lumineze calea să vă facă mai buni, mai iubitori și mai iertători cu cei din jur. Paște fericit!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!
Paște fericit!

Mesaje de Paște pentru familie

„Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!”

„La mine a venit de ceva timp iepurașul. Mulțumesc că exiști în viața mea!”

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie că speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie că promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!

Fie că urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, cu toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Un Paște fericit!

Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Paște fericit!

Lumina şi căldura Paştelui să vă încălzeasca sufletele, să vă lumineze minţile, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Pentru unii, Paştele e un moment în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Groza Raluca

    duminică, 19.04.2020 at 08:43

    Paște fericit învață lisus Hristos Sărbători Da

  2. Vio

    duminică, 02.05.2021 at 09:02

    Sunteți un program minunat , va urmăresc cu mare drag.
    Sărbători binecuvantate!
    Hristos a înviat!

  3. gelu stoian

    duminică, 16.04.2023 at 10:58

    Fiecare isi felicita , telefonic sau prin e mail , rudele si prietenii cat mai concis : Intai ” Hristos a inviat ” , apoi dupa inspiratia lui personala ! Nu exista ” sabloane ” pentru asa ceva !!!!! > Redactia Alba 24 : Hristos a inviat !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax